Assortiment


Ontdek met ons alle smaken!

 

Met onze Nescafé Dolce Gusto koffies haal je naast de lekkerste variaties ook de beste kwaliteitskoffie in huis. Alle koffie wordt namelijk luchtdicht verpakt zodat de kwaliteit behouden blijft. En door de perfecte druk van onze koffiemachines ben je iedere keer verzekerd van een heerlijke koffie met klasse. Ook de originele koffiekoppen zijn bij ons verkrijgbaar. Een verpakking met twee kopjes.

Blikjes frisdrank en bier

 

Een grote afdeling met blikjes verpakt in trays. Door onze enorme inkoop kunnen we zeer correcte prijzen afdwingen, en voor U een wederom correcte verkoopprijs hanteren. Meer dan 80 soorten frisdranken, alsook bieren en energydranken in blik zorgen dat U geen dorst zult hebben.

Koekjes

 

Ontdek onze heerlijk versnaperingen bij de koffie!

Het wordt een Hollandse traditie genoemd: koffiekoekjes bij de koffie! Gastvrij en gezellig! Bijna 90% van de Nederlanders vindt dat een koekje bij de koffie of thee moet worden geserveerd. Een flinke meerderheid is teleurgesteld als ze geen koekje bij de koffie krijgt. 

Zoetwaren

 

Van de reguliere Nederlandse snoepjes zoals drop en winegums, chocolade, nootjes, chips noem maar op tot vele buitenlandse zoetigheid.

Heeft u zin in snacks? Onze diepvries is dagelijks gevuld met frikandellen, bami- en nasi schijven, kroketten teveel om op te noemen..

Versafdeling

 

Onze Noord-Hollandse kaas snijden wij zelf. Ons assortiment bestaat uit diverse kazen, eieren en groenten.

 

In het voorjaar en de zomerperiode hebben wij ook verschillende soorten fruit en asperges voorradig

 

Laat u informeren door onze medewerkers. Ze staan u graag te woord.

Drogisterij

 

 

Wij helpen u graag met alle vrij verkoopbare drogisterij producten. Deze kunt u eenvoudig kopen en dit combineren met een bezoek aan onze winkel.

Houten wijnvaten

 

Wij verkopen ook mooie karakteristieke hele en halve houten wijnvaten. Ze zijn waterdicht en uitstekend geschikt om regenwater in op te vangen, maar ook te gebruiken als (sta)tafel of gewoon als decoratie in uw tuin. In halve vaten kunt u ook mini-vijvertjes aanleggen, met bijvoorbeeld waterlies. Bij aankoop van een heel vat, ontvangt u een kunststof kurk om het vat af te sluiten.

Aardappelproducten voor in de frituur of fryer.